Goedkoop op reis met een budgetvakantie Nederland

Cdfa54053805c4a7f07a2686eb2f2fc9 XL

Voor een goedkope zomervakantie hoef je niet per se naar het buitenland. Ook Nederland is een zonvakantie bestemming en door de beperkte reistijd is het een ideale bestemming voor een budget vakantie. Van Texel tot Zeeland, heeft Nederland talloze mooie bestemmingen voor een strandvakantie. Ook in de rest van het land vind je verrassend mooie vakantiebestemmingen voor een goedkope vakantie in Nederland.

Goedkope vakantie Nederland

Uit onderzoek van het Nibud naar de besteding van het vakantiegeld, blijkt dat ruim een kwart van de Nederlanders geen vakantie heeft gepland. Zij kiezen een andere bestemming voor hun vakantiegeld. Maar voor een ontspannende zonvakantie hoef je niet noodzakelijk veel geld uit te geven voor een vakantie naar het buitenland. Naast de vele aanbiedingen voor goedkope zonvakanties naar de populaire vakantielanden, kun je ook in Nederland uitstekend goedkoop een weekendje weg, een midweek naar de zon of toch nog even een week zonvakantie in één van de vele vakantiegebieden in Nederland. Van een hotel aan de kust, tot een vakantiepark op hei of een camping aan de Friese meren. De mogelijkheden in Nederland als vakantieland zijn eindeloos.

Last minute vakanties Nederland al vanaf € 65,-

Bij verschillende reisaanbieders zoals Prijsvrij en de VakantieDiscounter kun je terecht voor een goedkope last minute Nederland. Je vindt bij hen aanbiedingen voor vakantieparken, vakantiehuizen, campings en hotels. In een kleine 2 uur rijden ben je aan de andere kant van het land, je bent dus snel op je vakantiebestemming. Nederland heeft veel variatie verdeeld over haar provincies, je zult hier dan ook gemakkelijk een echt vakantiegevoel krijgen. En met een goedkope last minute Nederland kun je ook gewoon in eigen land volop genieten van een echte zonvakantie. Zo zit je al vanaf € 95,- p.p op een vakantiepark in Zeeland aan de Nederlandse kust en vanaf € 65,- op een vakantiepark in Drenthe

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *